Zasebnost in piškotki


UPORABA PIŠKOTKOV

Spletna stran meja-crnomelj.si uporablja piškotke. S piškotki vas osebno ne identificiramo. Uporabljamo jih samo za boljše delovanje spletišča.
Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate, da spletno mesto meja-crnomelj.si nastavi piškotke na vaši napravi.

KAJ SO PIŠKOTKI?

Piškotki so manjše besedilne datoteke, običajno iz črk in številk, katere obiskano spletno mesto shrani v napravo (računalnik, mobilnik, tablica itd.) z namenom prepoznavanja teh naprav. Shranjevanje piškotkov je pod nadzorom brskalnika – glejte spodaj: nadzor nad piškotki.

ZAKAJ NAŠA SPLETNA STRAN POTREBUJE PIŠKOTKE?

Glavni namen piškotka je, da spletnemu strežniku omogoči, da uporabniku predstavi spletne strani kot so zamišljene. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je uporabniku ob ponovnem obisku prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je tako bolj učinkovito in prijetno.

ZAKAJ NAŠA SPLETNA STRAN UPORABLJA PIŠKOTKE?

Piškotki so pomembno sredstvo za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in preferencami posameznega spletnega uporabnika. Razlogi za uporabo piškotkov izhajajo iz njihovih lastnosti, ena izmed njih je shranjevanja podatkov o stanju posamezne spletne strani. S pomočjo piškotkov lahko upravljavec spletne strani oceni učinkovitost zasnove svoje spletne strani in obiskanost posameznih strani.

KATERE PIŠKOTKE NAŠA STRAN UPORABLJA?

Ime piškotka Namen uporabe Čas trajanja Podjetje
displayCookieConsent

_utma

Itd.

Vtičnik za prikaz obvestila o piškotkih

Statistika ogledov spletne strani

1 leto

2 leti

WordPress

Google Analytics

Briši piškotke

UPRAVLJAVEC

To spletno stran upravlja podjetje Meja d.o.o.